Two businessmen are shaking hands at the meeting. [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786622][img]http://img543.imageshack.us/img543/9562/business.jpg[/img][/url] [url=http://www.istockphoto.com/search/lightbox/9786738][img]http://img830.imageshack.us/img830/1561/groupsk.jpg[/img][/url]

7 dingen die u moet weten voordat u een appartement huurt

Als u het niet kunt betalen om een ​​appartement te kopen, is uw oplossing waarschijnlijk om te leasen. Hoewel verhuizen naar een nieuw appartement erg spannend kan zijn, kan het vinden van een goede huurwoning een hele klus zijn. Er zijn dingen die u moet overwegen vóór de grote stap, dus hier zijn onze tien keuzes om ervoor te zorgen dat u voorbereid bent voordat u uw naam ondertekent.

Appartement zoeken

1. Stel een budget in.

Bedenk hoeveel u zich kunt veroorloven om te betalen en volg de ‘regel’ om niet meer dan 30 procent van uw maandinkomen te overschrijden. Concentreer uw zoekopdracht op uw budget en hoewel u misschien gedwongen wordt een compromis te sluiten bij het vinden van een groter appartement in een beter gebied, moet u ervoor zorgen dat het de moeite waard is om het extra geld uit te geven. Als je op zoek bent naar een goedkopere plek om te huren, probeer dan kamergenootdiensten om een ​​appartement te delen, maar zorg ervoor dat je weet wat voor soort mensen of gewoonten je liever vermijdt.

2. Waar zoeken?

Geen gebruik maken van de diensten van een makelaar vanwege de extra kosten, het volgende is om te kijken in de krantenadvertenties, publicaties van jagers op appartementen, prikborden van universiteitscampussen of op internet. U kent de verhuurmarkt veel beter en krijgt waarschijnlijk een betere deal. Vertel je vrienden ook dat je op zoek bent naar een appartement om te huren en misschien weten ze iets in hun gebouwen.

3. Waar moet je op zoeken?

Neem een ​​vel papier en schrijf ze op in je lijst met vereisten. Wil je een rustig gebouw dichtbij school of werk, waar huisdieren zijn toegestaan ​​en er gratis parkeergelegenheid is? Wat dacht u van een vaatwasser of wasserette in de buurt?

Misschien wil je de buurt ook op verschillende tijdstippen van de dag, nacht en weekend bezoeken om te zien of het is wat je verwachtte.

Deze tellen allemaal mee wanneer u beslist waar u de komende maanden, zo niet jaren, gaat wonen.

Financiën en documenten

Omdat de verhuurder ervoor wil zorgen dat u meestal goed bent in het betalen van de maandelijkse huur, moet u waarschijnlijk een aanvraag indienen en de aanvraagkosten of kredietrapporten betalen. Wees voorbereid.

4. Het cv van de huurder.

Net als een cv voor een sollicitatie, moet het cv van een huurder alle informatie bevatten om u te onderscheiden van andere sollicitanten en om de verhuurder ervan te overtuigen dat u een betrouwbare huurder zult zijn. Persoonlijke referenties, laatste adressen met telefoonnummers van verhuurders, uw maandinkomen of een kopie van uw kredietrapport zorgen ervoor dat u er op papier goed uitziet, wat u nodig heeft.

5. Wat is inbegrepen?

Het is erg belangrijk om te weten of de huur inclusief verwarming, water, elektriciteit, kabel of internetverbinding is, maar belangrijker is om te weten wat de gemiddelde energierekeningen in het gebouw zijn. Vraag de verhuurder of u zeker wilt weten dat u geen gekke cijfers op uw rekeningen krijgt.

6. Lees voordat u tekent

Een veelgemaakte fout die we meestal maken, is om een ​​contract niet te lezen voordat we tekenen. Verkrijg een kopie van alle regels en voorschriften, zorg ervoor dat u alles doorneemt en voordat u de huurovereenkomst ondertekent.

7. Contractproblemen

Het is een grote stap, dus je moet ervoor zorgen dat je op elk aspect gedekt bent, dus teken nooit een huurovereenkomst zonder het appartement te zien, ook al is het een koopje.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Dining In The Shadows