Belang van planten in uw huis

Planten brengen natuurlijke schoonheid in onze leefruimtes.

Door textuur en balans te creëren, kan een kamer of terras worden getransformeerd in een omgeving die troost en verwelkomt. Maar net als Miss Universe kunnen planten meer doen dan er mooi uitzien. Het is bewezen dat ze stress zo goed verminderen dat één blik op een plant je hartslag verlaagt. Ze helpen ook de lucht die we inademen te reinigen door gifstoffen op te nemen en als kleine zuurstoffabrieken te fungeren. Planten geven ons gewoon een beter gevoel.

Door mentale vermoeidheid te verminderen en de luchtkwaliteit te verbeteren, slagen planten erin om een ​​onmisbaar onderdeel van uw huiselijke leven te zijn.

Nog niet overtuigd? Studies tonen aan dat:

1. Planten kalmeren niet alleen uw hartslag, maar verlagen ook de bloeddruk en verminderen spierspanning als gevolg van stress

2. Planten helpen ons te ontspannen en ons te concentreren, wat leidt tot meer productiviteit, creativiteit, het genereren van ideeën en het oplossen van problemen. In feite helpt de aanwezigheid van planten zo veel dat is aangetoond dat het de symptomen verlicht die kinderen met adhd ervaren.

3. Planten helpen patiënten te herstellen van een operatie en verlichten de symptomen van de ziekte van Alzheimer.

Ik denk dat we eindelijk leren wat onze voorouders al eeuwen weten, planten zijn meer dan alleen ornamenten. Op een bepaald niveau zijn we diep met hen verbonden. Zozeer zelfs dat het simpelweg samenwonen met hen gezondheid en rust brengt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Pro’s delen hun absoluut beste wimptrucs