10 dingen die u moet weten voordat u een appartement koopt

Stel dat u een appartement heeft gevonden …

Controleer of het onroerend goed waarin u geïnteresseerd bent dicht bij de gewenste voorzieningen ligt. Bijvoorbeeld winkels, openbaar vervoer, parken, ziekenhuizen, scholen, werk, sportschool, enz. – Een waardevolle tip als u wat tijd wilt verdienen.

Wanneer u ervoor kiest om in een appartement te wonen, overweeg dan of het gebouw dicht bij clubs, cafés of andere locaties voor livemuziek ligt.

Wat is de hoeveelheid passerend verkeer – zal het tijdens het spitsuur lawaaierig zijn? Zal het geluid je levensstijl beïnvloeden? Het is een goed idee om ‘s avonds of tijdens het spitsuur een inspectie van het gebouw te regelen voordat u akkoord gaat met de aankoop. – Nu heb ik een appartement in de buurt van een non-stop bar, en van tijd tot tijd worden mensen ‘s nachts dronken en maken veel lawaai.

Hoe oud is het gebouw?

U dient rekening te houden met de ouderdom van het gebouw. ​​Zijn er voorzieningen die waarschijnlijk moeten worden gerepareerd of vervangen? Het wordt ten zeerste aanbevolen om een ​​architect of ingenieursrapport over het gebouw te verkrijgen voordat u besluit te kopen.

Wat zijn bijvoorbeeld de veiligheidsmaatregelen, kan iedereen het gebouw binnenlopen? Zijn er beveiligingscamera’s?

Heeft het een balkon zodat u kunt genieten van het uitzicht of de middagzon? Of word je geblokkeerd door andere gebouwen of kijk je de verkeerde kant op voor de zon?

Wat zijn de onderhoudskosten? Veel mensen denken niet na over dit aspect wanneer ze een nieuw appartement kopen. Ze zullen in het algemeen de gemeentebelasting, onroerende voorheffing, aanslagbelasting, waterkosten, gemeenschappelijke elektriciteitskosten, liftkosten en kosten voor ingehuurde hulp dekken, zoals de vuilnisman en de beveiliging. Ontdek hoeveel de onderhoudskosten zijn, wat is inbegrepen en nu inbegrepen in de kosten. Parkeerkosten kunnen bijvoorbeeld apart zijn.

parkeerkosten kunnen apart zijn.

Als u een auto heeft, moet dit een belangrijke vraag zijn.

Wordt er parkeergelegenheid voorzien en moet u hiervoor extra betalen? Informeer bij de verkoper van het appartement of zijn / haar parkeerplaats voor u beschikbaar wordt gesteld. Als uw vorige eigenaar geen voertuig had, praat dan met de secretaris van de vereniging en vraag om een ​​parkeerplaats.

Nu weet ik zeker dat sommige van mijn lezers waardevolle tips hebben om over dit onderwerp te delen. Plaats gerust een opmerking met een tip of een advies, en de handigste tips worden in dit artikel met je naam & website gepubliceerd.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Gemakkelijke, door voedingsdeskundigen goedgekeurde Super Bowl-snackrecepten