Verschillende soorten yoga, uitgelegd

Misschien heb je nog nooit yoga geprobeerd. Misschien ga je af en toe … maar je bent alleen naar vinyasa gegaan, omdat de andere op het schema te eng en / of saai en / of te hard klinken.

Herstellende yoga

Met herstellende yoga houd je 7-20 minuten houdingen. Het is rekbaar en ontspannend en gebruikt rekwisieten zoals dekens en kussens om poses te doen. Een goede herstellende yoga kan je verjongen en energie geven.

Hatha Yoga

Hatha is een langzame yoga die geweldig is voor beginners. Het is een soort algemene term voor yoga die basishoudingen leert in een ontspannen omgeving.

Vinyasa Yoga

Als u op zoek bent naar een training, is vinyasa misschien uw jam. Vinyasa yoga is strenger dan de eerder besproken en omvat over het algemeen een reeks houdingen die van de ene naar de andere stromen, waarbij adem wordt gekoppeld aan beweging.

Bikram of Hot Yoga

Hydrateer voor, tijdens en na hete yoga, want je wordt een grote zweetbal. In Bikram specifiek doe je 26 poses in een kamer verwarmd tot 41 ° C met 40 procent vochtigheid. Hot yoga wijkt soms af van de reeks die door Bikram Choudhury is geregistreerd, maar het is vrijwel hetzelfde. Dit type yoga is bedoeld om te ontgiften.

Ashtanga Yoga

Een andere fysiek veeleisende praktijk, Ashtanga is vergelijkbaar met Vinyasa, maar het is een specifieke set houdingen in een vaste volgorde. Dit type wordt ook wel poweryoga genoemd.

Anusara Yoga

Bij dit type yoga ligt de focus op de verbinding tussen geest / lichaam / hart en de uitlijning van het lichaam. Dit is een feelgoodles, mentaal en fysiek.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Twin Chaos