Supergemakkelijke schouderoefeningen die u direct vanaf uw bureau kunt doen

Uren op je werk over je computer hurken – om nog maar te zwijgen van het gewicht van patriarchaat op je schouders – kan zeker spierspanning veroorzaken. In eerste instantie lijkt het misschien een klein probleem, maar naarmate de tijd verstrijkt, kan de pijn je echt besluipen.

Houdingcorrectie

Het eerste dat u kunt doen om de beklemming in uw schoudergebied te verlichten, is door uw houding te corrigeren. Wanneer je merkt dat je over je bureau heen buigt, ga dan langzaam rechtop zitten terwijl je je buikspieren aanspant. Probeer deze houding zo lang mogelijk aan te houden. Dit helpt de spanning te verlichten en versterkt tegelijkertijd je buik.

Koe gezicht vormen

Om deze populaire, voor het bureau geschikte yogapose te doen, til je je arm recht omhoog, buig je je elleboog en laat je je hand achter je hoofd reiken. Leg je linkerarm achter je rug, buig je elleboog en reik naar je rechter schouderblad. Vergrendel uw handen indien mogelijk en houd deze minimaal 20 seconden vast. Verander de positie van je armen om je andere schouder te strekken.

Omgekeerde schouder stretch

Voor deze rekoefening moet u mogelijk een paar minuten staan. Maar maak je geen zorgen, het is nog steeds gemakkelijk en het is over het algemeen goed voor je productiviteit om af en toe op te staan ​​en te lopen.

Cross-body arm stretch

Voor deze rekoefening kun je het staand of zittend doen. Leg een arm over uw borst en vergrendel deze met uw andere hand door uw elleboog te buigen. Trek de gestrekte arm naar je borst tot je een rek in je schouder voelt. Houd dit minimaal 30 seconden vast voordat je aan de andere kant herhaalt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Waarom mensen kiezen voor wenkbrauwlaminering boven microblading