Online trainingsroutines om uw wintergeest te stimuleren

Heeft u zich door kortere dagen en langere nachten traag gevoeld? Zet je liever de verwarming in huis hoger en maak je je eigen hete yogales? Dan zijn deze online trainingsroutines het perfecte ding om u in vorm te houden dit koude seizoen, met het extra comfort dat u uw woonkamer niet hoeft te verlaten!

Heart Alchemy Yoga

Heart Alchemy Yoga, opgericht door yogaleraar Michelle Goldstein, biedt een verscheidenheid aan online video’s voor beginners tot meer gevorderde yogi’s. Michelle heeft een kalme, maar vurige geest die door het scherm straalt en zal je zeker motiveren om deze winter flexibeler te worden. De lessen zijn te vinden op haar YouTube-kanaal en variëren van een snelle vinyasa-flow van 15 minuten of een herstellende oefening tot een langere diepte van 45-60 minuten.

Popsugar Barre Workout

Barre-les kan een bijzonder uitdagende vorm van lichaamsbeweging zijn. Herhalingen uitvoeren van minuscule bewegingen die op elke individuele spier zijn gericht, is een geweldige manier om je lichaam vorm te geven, maar een live les kan beginnende studenten soms buiten adem en een beetje geïntimideerd achterlaten. Dus, wat is een betere manier om een ​​barre-les met een lage inzet te proberen dan vanuit het comfort van uw eigen woonkamer?

Het enige wat je nodig hebt is een yogamat en jezelf om deze Popsugar-barre-les van 45 minuten uit te proberen.

Dance Fitness met Jessica

Graag dansen, maar de gedachte om je huis te verlaten in die koude wintermaanden zorgt ervoor dat je niet onder die super warme deken vandaan kunt komen waar je jezelf onder begraven hebt? Gooi die deken dan opzij en zweet op een andere manier met Jessica James op haar YouTube-kanaal. Ze biedt een verscheidenheid aan korte gechoreografeerde Zumba-routines, zodat je je eigen DJ kunt zijn en de nummers kunt kiezen waarop je wilt dansen.

Blogilates

Blogilates is een YouTube-kanaal dat wordt gerund door Cassey Ho, een Pilates-instructeur die snelle Pilates-tutorials biedt die zich op verschillende delen van je lichaam richten, evenals volledige lessen, voedingsadvies en een verscheidenheid aan uitdagingen van een maand of 100 dagen. Of je nu 40 minuten of 5 minuten hebt, er is iets dat je kunt leren van Cassey en haar zeer vriendelijke en motiverende houding.

10 minuten Ab-training met Pamela Reif

Pamela Reif is serieus bezig om je buikspieren in vorm te krijgen op haar YouTube-kanaal. Ze springt er gewoon in, geen uitleg of apparatuur nodig voor deze 10 minuten durende training. Doe het een paar weken elke ochtend en je zult zeker resultaten zien!

Femi Fitness Cardio Kickboksles

Wilt u de voordelen van het bijwonen van een echte live cardio-kickboksles, zonder uzelf echt uit uw huis en naar een sportstudio te hoeven vervoeren? Probeer dan deze Femi Fitness cardio-kickboksles, een opname van een echte live cardio-kick-les op vrolijke muziek. De les is vanuit verschillende hoeken gefilmd, dus je mist de fijne kneepjes van de bewegingen niet.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
15 tips om een romantische slaapkamer te versieren voor Valentijnsdag