Ja, acupunctuur voor huisdieren en baby’s is een ding

De positieve fysiologische effecten van acupunctuur zijn niet beperkt tot (volwassen) mensen. Het zal u misschien verbazen dat de behandeling uw peuter en zelfs uw hond ten goede kan komen.

De voordelen van acupunctuur voor huisdieren

“Er is een hele wereld van acupunctuur voor dierenartsen”, zegt Mona Dan, LAc., MTOM een kruidkundige, acupuncturist en oprichter van Vie Healing. “Alle soorten dieren kunnen er baat bij hebben als ze last hebben van chronische orgaanproblemen of fysieke tegenslagen zoals pijnlijke lichaamsdelen, artritis, allergieën en zelfs dermatologische problemen.”

De voordelen van acupunctuur voor kinderen

Het eindigt echter niet bij uw hond. Je baby kan ook een kandidaat zijn voor acupunctuur. Over het algemeen kan acupunctuur worden gebruikt om gastro-intestinale problemen, koliek, pijn en geelzucht bij kinderen te behandelen.

Hoe werkt acupunctuur voor baby’s en huisdieren?

Acupunctuur kan ook geweldig zijn voor baby’s die te maken hebben met kinderziektes en dermatologische problemen. ‘Hoe eerder uw kind wordt blootgesteld aan Chinese medicijnen en acupunctuur, hoe gemakkelijker en beter het is voor de ouders’, zegt Dan. “Meestal worden heel kleine haardunne naalden ingebracht en snel verwijderd op ongeveer 4-6 delen van het lichaam. Sommige baby’s hebben alleen de toepassing van magneten zoals 24K gouden oorzaden.

Wat moet je nog meer weten?

Het moet vanzelfsprekend zijn dat, aangezien er risico’s zijn bij elke vorm van invasieve behandeling (inclusief blauwe plekken of bloeding), het absoluut noodzakelijk is om naar een specialist te gaan, maar over het algemeen weten acupuncturisten waar en hoe diep ze elke naald moeten aanbrengen. Sessies duren doorgaans 30 minuten tot een uur, net als voor volwassenen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Verbazingwekkend ondersteboven huis