5 eenvoudige hacks om na de vakantie weer in vorm te komen

Doe een simpele indoor workout

Vereenvoudig uw weg naar het trainen door eenvoudige indoor workouts te doen. Omdat het te koud is om naar buiten te gaan, kun je gewoon yoga, pilates en andere krachttraining doen in het comfort van je huis. Bekijk enkele trainingsvideo’s op YouTube om je te helpen alleen te trainen.

Geniet van wat wintersport

Een ander ding dat u kunt doen, is profiteren van het seizoen met wintersporten zoals schaatsen. Wist je dat een uur schaatsen ongeveer 600 calorieën kan verbranden? Het beste is dat het zo leuk is dat het niet eens voelt als sporten!

Parkeer ver weg

Het is een slimme kleine levenshack die u kunt doen elke keer dat u winkelt, een vriend bezoekt of ergens heen gaat. Meestal is het doel om zo dicht mogelijk te parkeren … maar als je een paar minuten fysiek wilt worden, kun je vijf minuten van de bestemming parkeren en een kleine, stevige wandeling maken.

Loop door het winkelcentrum

Waarschijnlijk de beste manier om na de vakantie te sporten! Wie houdt er niet van om door het winkelcentrum te lopen? Het enige nadeel is dat het je portemonnee een beetje kan schaden. Als je naar het winkelcentrum gaat, zorg er dan voor dat je een volledige ronde door het etablissement neemt – het is een geweldige manier om je dagelijkse 10.000 stappen te halen zonder in de vrieskou te hoeven gaan.

Speel met je nichtjes en neefjes

Speel ten slotte met kinderen! Dit is een echte win-win situatie: je kunt een paar uur op je neven en nichten passen en door het huis rennen of door de buurt slenteren. Op deze manier oefent u niet alleen, maar hecht u zich ook aan hen.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Ja, acupunctuur voor huisdieren en baby’s is een ding