Waarom mensen kiezen voor wenkbrauwlaminering boven microblading

Wat is Brow Lamination?

Wenkbrauwlaminering is gewoon een manier om de groei van wenkbrauwen om te leiden om de gewenste flow te creëren. “Je kunt de wenkbrauwen omleiden om naar boven te gaan voor een meer gevederde look, maar je kunt ook de haren verplaatsen om dunne gebieden te bedekken”, zegt wenkbrauwspecialist Elke Von Freudenberg. Het proces kan ook krullende of kinky haren rechttrekken, waardoor het niet nodig is om ze te knippen.

Het wordt “lamineren” genoemd omdat de wenkbrauwen plat worden verzegeld.

Brow Lamination vs. Brow Microblading

Benijdenswaardige onberispelijke wenkbrauwen zijn het doel van veel wenkbrauwbehandelingen. Brow lamineren en brow microblading hebben overeenkomsten, vooral met de volledige en onberispelijke eindresultaten. Het onderscheid met wenkbrauwlaminering is dat het zich richt op de natuurlijke wenkbrauwharen van een cliënt. Bij een wenkbrauwlaminering wordt de natuurlijke haarstroom van de cliënt verstoord om de gewenste look te bereiken. Volgens Wallace is dit typisch een ultratexturized, donzige, luchtige stijl.

Andere wenkbrauwbehandelingen, zoals henna en tinting, richten zich daarentegen op het geven van meer definitie door kleur toe te voegen.

Voor wie het het beste is

Heb je weerbarstige wenkbrauwen? Ziek om wenkbrauwen op te borstelen met alleen wenkbrauwgel zodat ze 10 minuten later vallen? Wenkbrauwlaminering kan wilde wenkbrauwen temmen. Iedereen die de richting van zijn wenkbrauwhaar wil veranderen of wenkbrauwen dikker, volumineuzer en meer getextureerd wil laten lijken, kan wenkbrauwlaminering proberen, aldus Wallace.

Het vinden van een Brow Lamination Technician

Aangezien het nog vrij nieuw is in de Verenigde Staten, zijn er misschien nog niet veel experts in uw omgeving. Maar het is belangrijk om naar niemand te gaan: beide experts zeggen dat de wenkbrauwartiest moet worden gecertificeerd voor wenkbrauwlaminering. Het is zelfs nog beter als de technicus een goede reputatie en portfolio heeft en ze tot in detail kunnen uitleggen wat de behandeling is, aldus Wallace.

Voordat uw wenkbrauwlaminering

Henna-behandelingen mogen niet binnen vier weken na het lamineren van wenkbrauwen worden uitgevoerd en wenkbrauwverkleuring mag niet binnen twee weken na behandeling worden gedaan. Wallace legt uit dat deze behandelingen de wenkbrauwen in gevaar kunnen brengen en kunnen leiden tot oververwerkte wenkbrauwharen. Yikes. Klanten moeten ook producten met hoge pH-waarden vermijden omdat ze wenkbrauwharen uitdrogen. Om de wedstrijd voor te zijn, stelt Wallace voor om je wenkbrauwen dagelijks te conditioneren voor je afspraak.

Voordat het wenkbrauwlamineringsproces begint, overleggen wenkbrauwartiesten met de klant over het uiteindelijke resultaat en wat haalbaar is.

Onderhoud van wenkbrauwlaminering

Afspraken: Brow lamineren kan zes tot tien weken duren, afhankelijk van de haarcyclus, per Wallace. Het is eigenlijk OK om in die weken een gewone wenkbrauwwas of wenkbrauwtint te krijgen om het uiterlijk van de wenkbrauwlaminering te behouden. Houd rekening met budgetteren voor wenkbrauwlaminering.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Verschillende soorten yoga, uitgelegd