Pro’s delen hun absoluut beste wimptrucs

Als je ogen de ramen zijn voor je ziel, dan zijn je wimpers de gordijnen voor die ramen – en we weten allemaal dat zulke details ertoe doen

Voed ze elke avond

We voeden ons lichaam met gezond voedsel en verzorgen onze huid met een overvloed aan producten, en wimpers verdienen dezelfde TLC. “Een versterkte vitamine- en mineraalboost doet wonderen voor het verbeteren van de gezondheid van je wimpers en het bevorderen van meer groei”, zegt Natalia Thomas, een make-upartiest van beroemdheden. “Breng het product voor het slapengaan eenvoudig aan op je wimpers met de applicator (of een wattenstaafje). Je zult een stevigere wimper, nieuwe groei, gezondere haarzakjes en verbeterde dikte en lengte opmerken.”

Gebruik ook een mascara die voedzaam is

Je hebt veel opties als het gaat om mascara, en een manier om de zoekopdracht te verfijnen, is door een product te kopen dat ook dienst doet als voedend middel. Thomas zegt: “Het gebruik van een verzorgende mascara betekent dat al het werk dat je deed om de gezondheid van je wimpers te verbeteren niet contraproductief is.” Probeer de nieuwe Lash Blowout Mascara van It Cosmetics.

Overweeg wimperextensies voor een speciale gelegenheid

Als je op zoek bent naar een beetje meer pit – vooral voor een aankomend evenement – kunnen wimperextensies een wereld van verschil maken.

Verdrievoudig het volume met slechts één laag

Niemand heeft de tijd om te zitten en te wachten tot de wimpers tussen de lagen mascara drogen. De oplossing: breng één laag aan, maar doe het heel strategisch. “Begin met het rollen van je mascara-toverstaf langs de bovenkant van je wimpers van wortel tot punt, en herhaal het proces van onder je wimpers, terwijl je de toverstaf naar voren rolt en tegelijkertijd beweegt.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
15 tips om een romantische slaapkamer te versieren voor Valentijnsdag