Pepermunt schoonheidsproducten om je van top tot teen te verfrissen

Snoeprietjes en pepermuntmocha’s zijn twee van onze favoriete lekkernijen deze tijd van het jaar. Maar ze zijn niet de enige manier om te genieten van een verfrissende schok van munt. Je vindt pepermunt in tal van schoonheidsproducten, waaronder lippenbalsems, voetscrubs en gezichtsoliën. Volgens het National Center for Complementary and Integrative Health kan pepermuntolie, wanneer plaatselijk aangebracht, pijn helpen verlichten die gepaard gaat met hoofdpijn en spierpijn, evenals jeuk.

Decleor Antidote

Koud weer kan uw huid een beetje dof maken. Voer dit gezichtsserum in, dat is geformuleerd met pepermuntolie om op te fleuren (letterlijk, het heeft een mild tintelend gevoel), een vermoeide huid.

A’Pieu Pack Flurry Mint Chocochip

Ja, je kunt deze winter nog steeds genieten van mint-chocoladeschilfers … in gezichtsmaskervorm. Deze koelmasker / scrub-combinatie, geformuleerd met extract van pepermuntblaadjes, is bedoeld om te worden gebruikt als exfoliator en vervolgens als afspoelmasker.

Twig + Petal Muscle Kalmeert badzout

Maak je winterbad nog relaxter met deze badzout met pepermunt, eucalyptus en rozemarijn. Deze ingrediënten zorgen direct voor verlichting van pijnlijke spieren, terwijl de geur je bezorgde geest verlicht

B3 Pepermunt Lippenbalsem

Verzacht gesprongen lippen met deze lippenbalsem, die essentiële pepermuntolie gebruikt voor een verkoelend effect. Biologische cacaoboter, gecertificeerde biologische kokosolie en volledig natuurlijke bijenwas verzachten en verzachten je lippen, zodat je helemaal voorbereid bent op die kus onder de maretak.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Exploring The Woods