Overschatte trends in huidverzorging die we in 2019 zouden moeten verlaten, volgens Derms

Gezichtsrollers

Crystal-gezichtsrollers kunnen rustgevend aanvoelen (vooral als ze gekoeld zijn!), Maar de door de raad gecertificeerde dermatoloog Dr. Anna Karp, MD, suggereert dat er niet veel wetenschap is om de beweringen tegen veroudering die aan deze producten zijn verbonden, te ondersteunen.

“Of ze nu gemaakt zijn van jade of rozenkwarts, ik denk dat gezichtsrollers erg overschat worden”, zegt Karp.

Facial Yoga

Anti-aging gezichtsyoga-houdingen zijn waarschijnlijk niet de anti-aging wonderwerker die je dacht dat ze waren, volgens de door de raad gecertificeerde dermatoloog Dr. Anna Guanche, MD: ze legt uit dat dezelfde strekkingen eigenlijk tot meer rimpels kunnen leiden.

Bijensteek gezichtsbehandelingen

Guanche zegt dat sommige studies hebben aangetoond dat bijensteken ontstekingen in het lichaam kunnen verminderen. Het kan bij sommige patiënten echter ook een ernstige reactie veroorzaken, voegt ze eraan toe, waardoor het een extreme schoonheidstrend is om in 2020 te stoppen.

Anti-aging reinigingsmiddelen

Guanche merkt ook op dat anti-verouderingsreinigers meer hype dan substantie zijn – de reiniger is tenslotte meestal niet lang genoeg om diep in de huid te dringen.

Microneedling-kits voor thuisgebruik

Een studie uit 2017, gepubliceerd in Clinical, Cosmetic and Investigational Dermatology, onthulde dat micro-needling nuttig kan zijn om de huid te helpen bij het opnemen van actuele behandelingen (en middelen) zoals vitamine C en vitamine A. Guanche waarschuwt echter dat micro-needling-kits nooit mogen worden thuis geprobeerd, ondanks dat ze direct online te koop zijn.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
5 tips om het oog voor de gek te houden en een kamer groter te laten lijken