Luxe Self-Care Holiday Gifts voor je vriend die een pauze verdient

We hebben allemaal die vrienden – ach, je zou heel goed die vriend kunnen zijn – die een zelf gegeven TLC zou kunnen gebruiken. Of het nu een kennis, een BFF, bae, een broer of zus of een van je ouders is, alle geschenken op deze lijst helpen je ontvanger zich super verwend te voelen. Als je extra genereus bent, overweeg dan om een ​​geschenkmand te maken gevuld met een paar items uit deze lijst.

Dermstore Holiday Edit

Haal het giswerk uit uw geschenk via deze zorgvuldig samengestelde kit van Dermstore, die wordt gewaardeerd op $ 100. Het bevat acht van de bestsellers van het merk, waaronder de boterachtige SkinMedica HA5, First Aid Beauty’s Facial Radiance Pads en Naturopathica’s Manuka Honey Cleansing Balm. Of uw ontvanger nu zijn of haar pols op de huidverzorgingsmarkt heeft of niet, deze zal alle hart-oogemoji’s activeren.

Kalmeer kalm. Reinigen. Genezen. Vakantie cadeauset

Wat is een betere manier om al je problemen weg te smelten dan onder de gezellige lakens van een massagetafel te kruipen? Soothe – een massage-app op aanvraag – gaat nog een stapje verder met ontspanning door de massage naar de deur van uw ontvanger te brengen, zodat ze het gevecht van en naar het verkeer kunnen vergeten.

Coco & Eve + Sand & Sky Match Made in Heaven

Je ontvanger voelt zich als een nieuw persoon nadat hij zich heeft overgegeven aan dit superster-duo. Het bevat het lichtroze Australian Pink Refining Mask van Sand & Sky – dat olie zapt, de poriën strakker maakt en de huid verheldert – en Coco & Eve’s Live a Virgin Hair Masque, die diepe omstandigheden biedt om de glans te herstellen, gespleten haarpunten te behandelen en tamme kroezen te behandelen.

Herbivore Self Love Body Ritual Kit

Herbivore’s “Self-Love Body Ritual Kit”, met een waarde van $ 62, is een goed idee om je vriend te geven die wat zelfzorg kan gebruiken. Het bevat de zijdezachte Jasmine Body Oil van het merk, Amethyst Exfoliating Body Polish en Coco Rose Body Polish.

Chateau Montelena Winery 2016 Calistoga Zinfandel

Een fles geweldige wijn gaat een lange weg en past mooi bij al het andere op deze lijst. Chateau Montelena Winery, gevestigd in Napa, Californië, biedt een assortiment wijnen om uit te kiezen, dus kies op basis van de voorkeuren van uw vriend.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Plastic Fashion