Girl patient in the dental clinic. Teeth whitening UV lamp with photopolymer composition.

Ik heb het geprobeerd en vond het geweldig: een sessie voor het bleken van tanden op kantoor

Het Zoom Teeth Whitening Process + ideale kandidaat

Uw tanden professioneel laten bleken is vrij eenvoudig. Uw tandarts zal waarschijnlijk van tevoren een lichte reiniging en polijsten willen doen (tenzij u onlangs naar de hygiënist bent geweest). Daarna zal uw tandarts een apparaat in uw mond plaatsen dat uw lippen openhoudt en vervolgens weefsel en een speciaal mengsel rond het tandvlees inbrengen om te voorkomen dat ze worden blootgesteld aan de bleekoplossing.

De resultaten + hoe het verschilt van thuisbehandelingen

Zoals gezegd, ik ben een doorgewinterde bleekmaker voor thuis en heb behoorlijke resultaten behaald. Een in-office-sessie is echter niet te vergelijken met alles wat je over de toonbank kunt krijgen: toen Dr. Chern me na mijn behandeling een spiegel overhandigde, was ik verbluft door de resultaten! Er was een zeer merkbaar verschil in hoe wit mijn tanden waren – en ze begon zelfs met de sessie door me te vertellen dat mijn tanden al behoorlijk wit waren.

Hoe lang zoomresultaten duren

De resultaten van het bleken van zoomtanden kunnen zes maanden tot twee jaar duren, en tandartsen zullen gewoonlijk retouchesessies (of thuiskits) aanbevelen om uw resultaten langer te behouden.

Merk op dat het na het professioneel bleken van uw tanden super belangrijk is om niets te drinken of te eten dat rijk is aan kleur.

Is Zoom Whitening het waard?

Het antwoord op deze vraag is geheel aan jou. Voor mij vind ik het de investering waard. Ik hou van de directheid van de resultaten en dat ze enige tijd aanhouden. Als je gewoon een beetje ‘bleh’ bent over het idee en het goed vindt met je tanden, dan is dat niet nodig.

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need.

More Stories
Belangrijkste principes voor interieurontwerp